Nye Offroad Vehicle Switches fra Marquardt

  26.07.2012

The New Switch Series 3250 for Offroad Vehicles

[RIETHEIM-WEILHEIM] MARQUARDT, produsenten av brytere og koblingssystemer, lanserer en ny rocker-bryter-serie. Denne serien er spesielt utviklet for bruk i Offroad Vehicles. Med IP 66 og IP 68 miljøvern er den designet for bruk i tøffe omgivelser. Det unike snap action switching konseptet er bedre enn konkurransen og allerede millioner av ganger godkjent innen bilindustrien.
Den nye rocker-bryter serien 3250 imponerer med sin robuste teknologi. Med sin høye støv- og vannbeskyttelse (opptil IP 66 og IP 68) ligger den godt i vanskelige omgivelser. Bryteren er utstyrt med opptil to uavhengige snap-actionbrytere. Kontaktene utfører en relativ bevegelse under bytteprosessen. På grunn av dette er kontaktene selvrensende eller vil selv bryte lett sveisninger.
Med sitt brede utvalg av ytelse, fra signalbelastninger fra så lavt som 0,5 mA til 20 A ved 12 VDC eller 24VDC, er den nye bryteren egnet for alle typer applikasjoner i en førerhus, for eksempel lamper, vindusheiser, alle typer av vifter eller blåsere eller servomotorer. Den høye levetiden på mer enn 500.000 mekaniske aktiveringer er et ytterligere bevis for høy pålitelighet.
Alle nødvendige koblingsfunksjoner er mulige for den nye bryteren. Opptil fire integrerte lysdioder tillater en individuell kombinasjon av bakgrunns- og funksjonsbelysning. Takket være maleri i forskjellige farger og laser-etsing av forskjellige symboler på den variable rocker cap, kan en attraktiv og individuell design realiseres. Spesielle funksjoner som låsefunksjonen som unngår utilsiktet aktivering av kritiske funksjoner og tilbehør som flere montering rammer, indikatorlamper og hullpropper i bryter design, samt kontakter og timere fullføre porteføljen.
For enkel og tydelig håndtering av utvalget av alle kombinasjonsmuligheter kan du finne produktkonfiguratoren for MARQUARDT-bryteren serie 3250 under http://www.marquardt-schalter.de/configurator3250. Hele produktfunksjonene kan eksplisitt og raskt defineres. I tillegg kan et dataark, i samsvar med hver konfigurasjon, bli generert. I et videre trinn kan alle de genererte konfigurasjonene bli forespurt. Innen kort tid vil et individuelt tilbud til brytervalget bli generert.
Tiårig erfaring innen bilindustrien gjør den nye MARQUARDT produktserien 3250 den rette løsningen for din søknad.
(Artikkel levert av Marquardt GmbH.)